Storitve

optimizirajte svoj proizvodni proces

Storitev

CADMOULD program za brizganje plastike

Program CADMOULD & VARIMOS vsebuje več različnih paketov modulov, za doseganje optimalne rešitve za vaš proizvodnji proces.

Program CADMOULD & VARIMOS, ustvarjen s strani nemškega podjetja Simcon, je rezultat dolgoletnega razvoja na področju simulacij brizganja plastike. S programom se izvajajo natančne analize brizganja plastike ter elastomerov, ki so vam v podporo v fazi razvoja orodja in nastavitev stroja. S pomočjo programa, lahko enostavno predvidimo potencialne napake ali problematična mesta, kot so linije hladnih spojev, zračni vključki, problemi zapolnjevanja gravure, deformacija izdelka, skrček izdelka, itd., in jih v zgodnji fazi snovanja orodja odpravimo.

Prednosti uporabe programskega paketa CADMOULD & VARIMOS, so:

Izraziti časovni prihranki

ter enostavnejša oz. optimalna faza razvoja orodja. S pomočjo optimizacije proizvodnega procesa v programu CADMOULD & VARIMOS, lahko svoj proizvodni proces pospešimo za 30%.

Znižani stroški proizvodnega procesa

zaradi optimizacije cikla proizvodnega procesa ter odkrivanja napak v začetni fazi razvoja orodja. Odkrivanje potencialnih napak v fazi snovanja orodja je posebej pomembno, da se izognemo modifikacijam že izdelanega orodja, posledično pa lahko pri samih stroških modifikacij orodja prihranimo tudi več kot 50%.

Olajšanje vašega dela

saj CADMOULD & VARIMOS s pomočjo CAD neodvisnega modula zgotavlja doseganje najboljših parametrov procesa brizganja plastike.

Storitev

Numerične analize brizganja plastike

V okviru analize brizganja, lahko opravimo analizo brizganja, analizo deformacij, optimizacijo brizgalnega procesa, analizo temperiranja orodja, analizo morebitnih problemov brizganja, FEM analizo, itd. S pomočjo posebnega programskega modula, izvozimo kos z že vključeno deformacijo in vam s tem še dodatno pospešimo proces izdelave orodja. Analize brizganja opravljamo za vse vrste plastičnih mas, kot tudi elastomerov in pene/FOAM, za različne vrste brizganja.

Rezultati visoko precizne simulacije olajšajo odločanje pri razvoju kompleksnih plastičnih delov. S simulacijo v fazi razvoja orodja omogočimo optimalen proces brizganja ter predvidimo deformacije in nepravilnosti izdelka ali procesa. S tem lahko že v zgodnji fazi procesa razvoja orodja identificiramo in eliminiramo morebitne nepravilnosti izdelka ter optimiziramo proces brizganja, kar je ključnega pomena za odpravljanje časovnih in stroškovnih izgub v proizvodnji. S pomočjo analize brizganja, v zgodnji fazi snovanja orodja odkrijemo potencialna problematična mesta, kot so linije hladnih spojev, zračni vključki, problemi zapolnjevanja gravure, deformacija izdelka, skrček izdelka, itd. in jih tudi odpravimo. Prav tako pa z optimizacijo parametrov brizganja zagotavljamo optimalen proizvodnji proces.

Prednosti uporabe simulacije brizganja:

Izraziti časovni prihranki

ter enostavnejša oz. optimalna faza razvoja orodja. S pomočjo optimizacije proizvodnega procesa, lahko vaš proizvodni proces pospešimo za 30%.

Znižani stroški proizvodnega procesa

zaradi optimizacije cikla proizvodnega procesa ter odkrivanja napak v začetni fazi razvoja orodja. Odkrivanje potencialnih napak v fazi snovanja orodja je posebej pomembno, da se izognemo modifikacijam že izdelanega orodja, posledično pa lahko pri samih stroških modifikacij orodja prihranite tudi več kot 50%.

Olajšanje vašega dela

saj s pomočjo analize brizganja v zgodnji fazi snovanja orodja poskrbimo, da bo izdelek dosegal zahtevane specifikacije.

Storitev

Razvoj izdelka od ideje do prototipa

Ponujamo razvoj izdelka od idejne zasnove do prototipa. Več-letne izkušnje in znanje nam omogočata celostno storitev, od idejne zasnove, do prototipa oz. po dogovoru tudi proizvodnje končnega izdelka.

Storitev

2D in 3D modeliranje in izdelava tehnične dokumentacije

Nudimo storitev 2D in 3D modeliranja, kjer s pomočjo namenskih programov, izdelek predstavimo v 3D virtualnem svetu. 3D modeliranje je pomembno zlasti zaradi odkrivanja napak ali morebitnih izboljšav v začetni fazi zasnove izdelka. Iz 3D modela izdelamo 2D tehnično risbo za proizvodnjo ter vizualizacijo 3D modela (oz. rendering), kjer lahko predstavimo končni izgled kosa.

Kontaktni obrazec

Pisarna

Pod gonjami 133, 2391 Prevalje, Slovenija

Delovni čas

P-P: 8.00 – 15.00
S-N: Zaprto

Pokličite nas

00386 51 632 007